Vi söker Spannmålsansvarig / Biträdande driftledare

 

Anställningsform: Tillsvidare

 

Nu söker vi dig som är drivande och vill ansvara för spannmålsodlingen i företaget. Du kommer att till största del fokusera på spannmålsodlingen som du planerar tillsammans med driftledaren men sköter den som att det vore din egen. Egna idéer om sortval, insatser, bearbetningsmetoder osv, diskuteras för att sedan utföras av dig. Underhåll och service på maskinerna gör vi det mesta själva och därför är det huvudsysslan på vintern men även löpande under säsong. Ansvar för maskinparken ingår i tjänsten, dessutom ser vi personliga utvecklingsmöjligheter inom företaget.

 

Tillsammans i gruppen är vi under odlingssäsong 6-7 personer. Under växtsäsongen så ska man vara beredd på att arbetsbelastningen blir högre än 40tim/vecka. När det behövs hjälper du till i de övriga verksamheterna, så som potatisodlingen, jordgubbsodlingen och i gårdens packeri.

Tjänstebostad finns att tillgå om så önskas.

 

Krav - Kvalifikationer

- Intresserad av att utveckla ditt befintliga odlingsintresse, tidigare erfarenhet av spannmålsodling.

- Ha ett tekniskt kunnande för reparation och underhåll. Kunskaper inom svetsning är nödvändigt.

- Vilja utöka sina ansvarsområden med tiden.

- Sprutcertifikat, truckkort, förarbevis.

- Ordningsam och strukturerad.

- Har utbildning inom lantbruk eller god erfarenhet av arbete inom växtodling.

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, därför ser vi fram emot din ansökan. Tjänsten är tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.

Verkar det här vara något för dig eller har du frågor kring tjänsten, hör av dig till driftledare för odlingen Albin Johansson, tel 0495 48 00 36 eller albin.johansson@axelssonsiaby.se

 

Uppdaterad 1/9 2017


Måndag Stängt
Tisdag

10:00-17:00

Onsdag Stängt
Torsdag 10:00-17:00
Fredag 10:00-17:00
Lördag 10:00-14:00

Söndag

STÄNGT

Självbetjäning mån - sön 06.00 - 22.00

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår