Tillbaka
Skriv ut receptet


Senapsstuvad potatis

Senapsstuvad potatis
4 port

1 kilo potatis av fast sort
5 dl mjölk
1½ tsk salt
1 krm svartpeppar
1 krm osötad senap

Skala potatisen och skär den i centimeter stora tärningar.
Häll i mjölk, salt, peppar och senap i en kastrull och blanda. Lägg i potatistärningarna och rör om. Låt potatisen koka på mycket svag värme utan lock tills potatisen är mjuk ca 15-20 min. Rör om då och då.

Servera den till rökt fisk och grönsallad.


Skriven av: Birgitta Åkesson
Måndag  10:00-18:00
Tisdag

 10:00-18:00

Onsdag   10:00-18:00
Torsdag  10:00-18:00
Fredag  10:00-18:00
Lördag  10:00-15:00  
Söndag

 11:00-16:00

Måndag 10:00-17:30
Tisdag 10:00-17:30
Onsdag

10:00-17:30

Torsdag 10:00-17:30
Fredag 10:00-17:30
Lördag  10:00-14:30
Söndag  11:00-15:30

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår