Tillbaka
Skriv ut receptet


Senapsstuvad potatis

Senapsstuvad potatis
4 port

1 kilo potatis av fast sort
5 dl mjölk
1½ tsk salt
1 krm svartpeppar
1 krm osötad senap

Skala potatisen och skär den i centimeter stora tärningar.
Häll i mjölk, salt, peppar och senap i en kastrull och blanda. Lägg i potatistärningarna och rör om. Låt potatisen koka på mycket svag värme utan lock tills potatisen är mjuk ca 15-20 min. Rör om då och då.

Servera den till rökt fisk och grönsallad.


Skriven av: Birgitta Åkesson

 

Måndag Stängt
Tisdag

10.00-17.00

Onsdag Stängt
Torsdag  10.00-17.00
Fredag 10.00-17.00
Lördag  10.00-14.00

Söndag 

Stängt

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår