Tillbaka
Skriv ut receptet


Dillstuvad potatis till rökt fisk

Dillstuvad potatis till rökt fisk
2 port

4 potatisar (2 cm stora tärningar)
1½ dl mjölk
2 krm salt
1 krm svartpeppar
½ dl hackad dill

Koka på svag värme, potatisen med mjölk, salt och peppar (ca 10-15 min, rör om ibland). Blanda i dill och smaka av.

Servera potatisen till rökt sik eller böckling.


Skriven av: Birgitta Åkesson
Måndag  10:00-18:00
Tisdag

 10:00-18:00

Onsdag   10:00-18:00
Torsdag  10:00-18:00
Fredag  10:00-18:00
Lördag  10:00-15:00  
Söndag

 11:00-16:00

Måndag 10:00-17:30
Tisdag 10:00-17:30
Onsdag

10:00-17:30

Torsdag 10:00-17:30
Fredag 10:00-17:30
Lördag  10:00-14:30
Söndag  11:00-15:30

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår