Tillbaka
Skriv ut receptet


Dillstuvad potatis till rökt fisk

Dillstuvad potatis till rökt fisk
2 port

4 potatisar (2 cm stora tärningar)
1½ dl mjölk
2 krm salt
1 krm svartpeppar
½ dl hackad dill

Koka på svag värme, potatisen med mjölk, salt och peppar (ca 10-15 min, rör om ibland). Blanda i dill och smaka av.

Servera potatisen till rökt sik eller böckling.


Skriven av: Birgitta Åkesson
Måndag  STÄNGT
Tisdag

 10.00-17:00

Onsdag  10:00-17:00
Torsdag  10:00-17:00
Fredag  10:00-17:00
Lördag  10:00-15:00  
Söndag 

 STÄNGT

Måndag  STÄNGT
Tisdag  10.00-16:30
Onsdag

 10:00-16:30

 

Torsdag  10:00-16:30
Fredag   10:00-16:30
Lördag  10:00-14:30
Söndag   STÄNGT
Självplock Hallon v.39
Måndag Stängt 
Tisdag

Stängt

Onsdag Stängt 
Torsdag 

Stängt

Fredag Stängt
Lördag

Stängt

 
Söndag

Stängt

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår