Tillbaka
Skriv ut receptet


Dillstuvad potatis till rökt fisk

Dillstuvad potatis till rökt fisk
2 port

4 potatisar (2 cm stora tärningar)
1½ dl mjölk
2 krm salt
1 krm svartpeppar
½ dl hackad dill

Koka på svag värme, potatisen med mjölk, salt och peppar (ca 10-15 min, rör om ibland). Blanda i dill och smaka av.

Servera potatisen till rökt sik eller böckling.


Skriven av: Birgitta Åkesson

 

Måndag Stängt
Tisdag

10.00-17.00

Onsdag Stängt
Torsdag  10.00-17.00
Fredag 10.00-17.00
Lördag  10.00-14.00

Söndag 

Stängt

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår