Tillbaka
Skriv ut receptet


Dillstuvad potatis till rökt fisk

Dillstuvad potatis till rökt fisk
2 port

4 potatisar (2 cm stora tärningar)
1½ dl mjölk
2 krm salt
1 krm svartpeppar
½ dl hackad dill

Koka på svag värme, potatisen med mjölk, salt och peppar (ca 10-15 min, rör om ibland). Blanda i dill och smaka av.

Servera potatisen till rökt sik eller böckling.


Skriven av: Birgitta Åkesson

 

Måndag  Stängt
Tisdag

 10.00-17.00

Onsdag  Stängt
Torsdag  10.00-17.00
Fredag  10.00-17.00
Lördag   10.00-15.00

Söndag 

 Stängt

Måndag   Stängt
Tisdag  10.00-16.30
Onsdag

 Stängt

Torsdag  10.00 -16.30
Fredag  10.00- 16.30
Lördag   10.00-14.30
Söndag   Stängt 

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår