Tillbaka
Skriv ut receptet


Potatisvåffla

500g riven potatis(gärna med skalet på)


5 ½-6dl vetemjöl


2tsk salt

80g smält smör


6dl mjölk







Blanda potatisen med vetemjöl och salt. Smält smöret och häll i mjölken.

Slå i mjölkblandningen i potatisen/mjölet, rör under tiden.

Servera med crème fraiche, rödlök och stenbitsrom.    






Skriven av: Axelssons i Aby
Måndag Stängt
Tisdag

 10:00-16:00

Onsdag   10:00-16:00
Torsdag  10:00-16:00
Fredag   10:00-16:00
Lördag   10:00-14:00  
Söndag 

 Stängt

Måndag Stängt
Tisdag 10:00-15:30
Onsdag

10:00-15:30

Torsdag 10:00-15:30
Fredag 10:00-15:30
Lördag  10:00-13:30
Söndag  Stängt

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår