Tillbaka
Skriv ut receptet


Laxfrestelse

4 portioner

7-10 medelstora potatisar (gärna mjölig sort)
150-200g rökt eller gravad lax
3 dl mellangrädde
Salt, ströbröd, smör

Strimla potatisen. Varva potatis och ? nskuren lax i en smord form. Sparsamt med salt (beroende på hur salt laxen är). Slå på grädden, strö över ströbrödet och lägg på några klickar med smör. Grädda i 225° ca 40 min.

Skriven av: Axelssons i Aby

 

Måndag  Stängt
Tisdag

 10.00-17.00

Onsdag  Stängt
Torsdag  10.00-17.00
Fredag  10.00-17.00
Lördag   10.00-15.00

Söndag 

 Stängt

Måndag   Stängt
Tisdag  10.00-16.30
Onsdag

 Stängt

Torsdag  10.00 -16.30
Fredag  10.00- 16.30
Lördag   10.00-14.30
Söndag   Stängt 

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår