Tillbaka
Skriv ut receptet


Laxfrestelse

4 portioner

7-10 medelstora potatisar (gärna mjölig sort)
150-200g rökt eller gravad lax
3 dl mellangrädde
Salt, ströbröd, smör

Strimla potatisen. Varva potatis och ? nskuren lax i en smord form. Sparsamt med salt (beroende på hur salt laxen är). Slå på grädden, strö över ströbrödet och lägg på några klickar med smör. Grädda i 225° ca 40 min.

Skriven av: Axelssons i Aby

 

Måndag Stängt
Tisdag

10.00-17.00

Onsdag Stängt
Torsdag  10.00-17.00
Fredag 10.00-17.00
Lördag  10.00-14.00

Söndag 

Stängt

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår