Tillbaka
Skriv ut receptet


Potatissallad

4 portioner

1 kg POTATIS fast sort (kokas gärna med skal)
1 st rödlök eller gullök
Ca 1 dl koncentrerad buljong
Salt, peppar
Örter, gärna färska
2 msk vinäger
3/4 dl olja
Senap

Slå över vinegrättblandningen och buljongen medan potatisen är varm!

Skriven av: Axelssons i Aby
Måndag Stängt
Tisdag

 10:00-16:00

Onsdag   10:00-16:00
Torsdag  10:00-16:00
Fredag   10:00-16:00
Lördag   10:00-14:00  
Söndag 

 Stängt

Måndag Stängt
Tisdag 10:00-15:30
Onsdag

10:00-15:30

Torsdag 10:00-15:30
Fredag 10:00-15:30
Lördag  10:00-13:30
Söndag  Stängt

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår