Tillbaka
Skriv ut receptet


Klyftpotatis

4 portioner

15 potatisar, tvättade och borstade. Fast sort
Olja
Salt
Krydda. Rosmarin eller spiskummin

Tvätta och borsta potatisen väl. Skär potatisen i lagom stora klyftor, gärna med skalet på. Slå olja i en långpanna, lägg i klyftorna, blanda, salta och krydda. Ugnsbaka i 250 °C tills klyftorna är gyllenbruna och krispiga (20-30 min).

Skriven av: Axelssons i Aby
Måndag  10:00-18:00
Tisdag

 10:00-18:00

Onsdag   10:00-18:00
Torsdag  10:00-18:00
Fredag  10:00-18:00
Lördag  10:00-15:00  
Söndag

 11:00-16:00

Måndag 10:00-17:30
Tisdag 10:00-17:30
Onsdag

10:00-17:30

Torsdag 10:00-17:30
Fredag 10:00-17:30
Lördag  10:00-14:30
Söndag  11:00-15:30

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår