Tillbaka
Skriv ut receptet


Potatisvåffla

500g riven potatis(gärna med skalet på)


5 ½-6dl vetemjöl


2tsk salt

80g smält smör


6dl mjölk







Blanda potatisen med vetemjöl och salt. Smält smöret och häll i mjölken.

Slå i mjölkblandningen i potatisen/mjölet, rör under tiden.

Servera med crème fraiche, rödlök och stenbitsrom.    






Skriven av: Axelssons i Aby
Måndag 

Stängt

Tisdag 

10:00-17:00

Onsdag  10:00-17:00
Torsdag  10:00-17:00
Fredag

10:00-17:00

Lördag  10:00-16:00  
Söndag

10:00-16:00

Måndag

Stängt

Tisdag  10:00-16:30
Onsdag

10:00-16:30

Torsdag 

10:00-16:30
Fredag

10:00-16:30

Lördag 10:00-15:45

Söndag 

10:00-15:45
Självplock jordgubbar 37
Måndag 09.00-20.00
Tisdag

09.00-20.00

Onsdag  09.00-20.00
Torsdag 09.00-20.00
Fredag 09.00-20.00
Lördag 09.00-17.00  
Söndag

09.00-17.00

Självplock. hallon v.37
Mån 09.00-20.00
Tis

09.00-20.00

Ons 09.00-20.00
Tor 09.00-20.00
Fre

09.00-20.00

Lör 09.00-17.00  
Sön 

09.00-17.00

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår