Tillbaka
Skriv ut receptet


Potatisvåffla

500g riven potatis(gärna med skalet på)


5 ½-6dl vetemjöl


2tsk salt

80g smält smör


6dl mjölk







Blanda potatisen med vetemjöl och salt. Smält smöret och häll i mjölken.

Slå i mjölkblandningen i potatisen/mjölet, rör under tiden.

Servera med crème fraiche, rödlök och stenbitsrom.    






Skriven av: Axelssons i Aby
Måndag 

Stängt

Tisdag 

10:00-17:00

Onsdag  10:00-17:00
Torsdag  10:00-17:00
Fredag

10:00-17:00

Lördag 10:00-15:00  
Söndag

Stängt

Måndag

Stängt

Tisdag   10:00-16:30
Onsdag

10:00-16:30

Torsdag 

10:00-16:30
Fredag

10:00-16:30

Lördag 10:00-14:45

Söndag 

Stängt

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår