Tillbaka
Skriv ut receptet


Laxfrestelse

4 portioner

7-10 medelstora potatisar (gärna mjölig sort)
150-200g rökt eller gravad lax
3 dl mellangrädde
Salt, ströbröd, smör

Strimla potatisen. Varva potatis och ? nskuren lax i en smord form. Sparsamt med salt (beroende på hur salt laxen är). Slå på grädden, strö över ströbrödet och lägg på några klickar med smör. Grädda i 225° ca 40 min.

Skriven av: Axelssons i Aby
Måndag  10:00-18:00
Tisdag

 10:00-18:00

Onsdag   10:00-18:00
Torsdag  10:00-18:00
Fredag  10:00-18:00
Lördag  10:00-15:00  
Söndag

 11:00-16:00

Måndag 10:00-17:45
Tisdag 10:00-17:45
Onsdag

10:00-17:45

Torsdag 10:00-17:45
Fredag 10:00-17:45
Lördag 10:00-14:45
Söndag 11:00-15:45
Självplockning jordgubbar
Måndag 10:00-16:00
Tisdag

10:00-16:00

Onsdag  10:00-16:00
Torsdag 10:00-16:00
Fredag 10:00-16:00
Lördag 10:00-14:00  
Söndag

11:00-15:00

Självplockning hallon v.32
Mån. 9.30-12&13-16
Tis

9:30-12&13-16

Ons 9:30-12&13-16
Tor 9:30-12&13-16
Fre 9:30-12&13-16
Lör 10:00-14:00  
Sön

11:00-15:00

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår