Tillbaka
Skriv ut receptet


Raggmunkar

Raggmunkar
ca 2 port

3-4 potatisar(ca 300 gr)
1 dl vetemjöl
1 ägg
2½ dl mjölk
1 tsk salt

Montera kniven. Blanda vetemjöl, ägg, mjölk och salt. Byt till finstrimlaren. Skala potatisen och strimla ner den i smeten. Stek raggmunkarna vackert gyllenbruna i en stekpanna.



Skriven av: Birgitta Åkesson
Måndag 

Stängt

Tisdag 

10:00-17:00

Onsdag  10:00-17:00
Torsdag 1maj 10:00-15:00
Fredag

10:00-17:00

Lördag 10:00-15:00  
Söndag

10:00-16:00

Måndag

Stängt

Tisdag   10:00-16:30
Onsdag

10:00-16:30

Torsdag 

10:00-14:45
Fredag

10:00-16:30

Lördag 10:00-14:45

Söndag 

10:00-15:45

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår