Tillbaka
Skriv ut receptet


Senapsstuvad potatis

Senapsstuvad potatis
4 port

1 kilo potatis av fast sort
5 dl mjölk
1½ tsk salt
1 krm svartpeppar
1 krm osötad senap

Skala potatisen och skär den i centimeter stora tärningar.
Häll i mjölk, salt, peppar och senap i en kastrull och blanda. Lägg i potatistärningarna och rör om. Låt potatisen koka på mycket svag värme utan lock tills potatisen är mjuk ca 15-20 min. Rör om då och då.

Servera den till rökt fisk och grönsallad.


Skriven av: Birgitta Åkesson
Måndag 

Stängt

Tisdag 

10:00-17:00

Onsdag  10:00-17:00
Torsdag 1maj 10:00-15:00
Fredag

10:00-17:00

Lördag 10:00-15:00  
Söndag

10:00-16:00

Måndag

Stängt

Tisdag   10:00-16:30
Onsdag

10:00-16:30

Torsdag 

10:00-14:45
Fredag

10:00-16:30

Lördag 10:00-14:45

Söndag 

10:00-15:45

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår