Tillbaka
Skriv ut receptet


Laxfrestelse

4 portioner

7-10 medelstora potatisar (gärna mjölig sort)
150-200g rökt eller gravad lax
3 dl mellangrädde
Salt, ströbröd, smör

Strimla potatisen. Varva potatis och ? nskuren lax i en smord form. Sparsamt med salt (beroende på hur salt laxen är). Slå på grädden, strö över ströbrödet och lägg på några klickar med smör. Grädda i 225° ca 40 min.

Skriven av: Axelssons i Aby
Måndag 

10:00-18:00

Tisdag 

10:00-18:00

Onsdag  10:00-18:00
Torsdag  10:00-18:00
Fredag 

10:00-18:00

Lördag 10:00-15:00  
Söndag

10:00-15:00

Måndag

10:00-17:00

Tisdag   10:00-17:00
Onsdag

10:00-17:00

Torsdag 

10:00-17:00
Fredag 

10:00-17:00

Lördag 10:00-14:45

Söndag 

10:00-14:45
Självplock jordgubbar
Måndag 10.00-17.00
Tisdag

10.00-17.00

Onsdag  10.00-17.00
Torsdag 10.00-17.00
Fredag 10.00-17.00
Lördag 10.00-14.00  
Söndag

10.00-14.00

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår