Tillbaka
Skriv ut receptet


Dillstuvad potatis till rökt fisk

Dillstuvad potatis till rökt fisk
2 port

4 potatisar (2 cm stora tärningar)
1½ dl mjölk
2 krm salt
1 krm svartpeppar
½ dl hackad dill

Koka på svag värme, potatisen med mjölk, salt och peppar (ca 10-15 min, rör om ibland). Blanda i dill och smaka av.

Servera potatisen till rökt sik eller böckling.


Skriven av: Birgitta Åkesson
Måndag 

Stängt

Tisdag 

10:00-17:00

Onsdag  10:00-17:00
Torsdag 1maj 10:00-15:00
Fredag

10:00-17:00

Lördag 10:00-15:00  
Söndag

10:00-16:00

Måndag

Stängt

Tisdag   10:00-16:30
Onsdag

10:00-16:30

Torsdag 

10:00-14:45
Fredag

10:00-16:30

Lördag 10:00-14:45

Söndag 

10:00-15:45

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår