Tillbaka
Skriv ut receptet


Raggmunkar

Raggmunkar
ca 2 port

3-4 potatisar(ca 300 gr)
1 dl vetemjöl
1 ägg
2½ dl mjölk
1 tsk salt

Montera kniven. Blanda vetemjöl, ägg, mjölk och salt. Byt till finstrimlaren. Skala potatisen och strimla ner den i smeten. Stek raggmunkarna vackert gyllenbruna i en stekpanna.



Skriven av: Birgitta Åkesson
Måndag  10:00-18:00
Tisdag

 10:00-18:00

Onsdag   10:00-18:00
Torsdag  10:00-18:00
Fredag  10:00-18:00
Lördag  10:00-15:00  
Söndag

 11:00-16:00

Måndag 10:00-17:45
Tisdag 10:00-17:45
Onsdag

10:00-17:45

Torsdag 10:00-17:45
Fredag 10:00-17:45
Lördag 10:00-14:45
Söndag 11:00-15:45
Självplockning jordgubbar
Måndag 10:00-16:00
Tisdag

10:00-16:00

Onsdag  10:00-16:00
Torsdag 10:00-16:00
Fredag 10:00-16:00
Lördag 10:00-14:00  
Söndag

11:00-15:00

Självplockning hallon v.32
Mån. 9.30-12&13-16
Tis

9:30-12&13-16

Ons 9:30-12&13-16
Tor 9:30-12&13-16
Fre 9:30-12&13-16
Lör 10:00-14:00  
Sön

11:00-15:00

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår